Tankönyvekről diákoknak, tanároknak, szülőknek. Mindenkinek, aki iskolába jár vagy járt.

Tankönyvek

Tankönyvek

Tankönyv és Horthy-kor

2015. augusztus 12. - Lőrinc L

A tenyleg.com oldalon írás olvasható "Hová tűntek a demokraták?" címmel. ajánlom figyelmetekbe, érint tankönyves kérdést is. http://www.tenyleg.com/index.php?action=recordView&type=places&category_id=3115&id=1156229

A bejegyzés trackback címe:

https://tankonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr237700088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ancsa1977 2015.08.28. 18:39:17

A rászorulók korábban is ingyenesen juthattak hozzá a tankönyvekhez (tehát az ingyenességgel ne tessenek tovább etetni az embereket), csakhogy akkor megvolt a lehetőség arra, hogy igazán jó minőségű, évek alatt kifejlesztett könyveket kapjanak a diákok... Az új tankönyvrendszerrel, vagyis azzal, hogy mindenkire ráerőltetik a silány, hibás könyveket leginkább a hátrányos helyzetű gyerekeket alázzák meg: "Nesze nektek, örüljetek a sz@rnak is'" És ha mindenáron az ingyenesség, tehát a segítés lett volna az Önök célja, akkor MINDENKINEK ingyen adnák a könyveket, MINDENKINEK. Korábban csak minimálisan voltak drágábbak a könyvek, de jó minőséget kaphattak a tanulók, volt választék... Önök mindent beáldoztak és tudatosan ártanak a gyerekeknek! Önöknek sikerült bennünket a már jól működő rendszerről egy minden részében kiforratlanba belekényszeríteni. Kérjük vissza a korábban beígért tantárgyankénti három könyvet, amit kizárólag szakmai alapon határoznak meg! És kérjük vissza a mozaikos könyveket.

Történelemtanárok 2015.08.28. 18:43:10

Feltesszük, nem e blog működtetője, a TTE a címzett:! "Önöknek sikerült bennünket a már jól működő rendszerről egy minden részében kiforratlanba belekényszeríteni."
süti beállítások módosítása