Tankönyvekről diákoknak, tanároknak, szülőknek. Mindenkinek, aki iskolába jár vagy járt.

Tankönyvek

Tankönyvek

Ismét tankönyvvita a TTE-ben május 21-én

2016. május 19. - paddington

A Történelemtanárok Egylete (TTE) Tankönyvelemző Műhelye részletes elemzést készített a Kísérleti Tankönyvek Történelem 10. című kötetről, a hozzá kapcsolódó digitális tananyagról és munkafüzetről. Erről korábban már hírt adtunk a Tankönyvek blogban.

A kilencedikes tankönyv elemzéséhez hasonlóan, a TTE most is tankönyvvita keretében mutatja be és ajánlja vitára az elemzés legfontosabb megállapításait, amelyre 2016. május 21-én 11 órai kezdettel kerül sor a Kossuth Klubban (1088 Budapest, Múzeum u. 7.) 

A rendezvényen az új 11. osztályos tankönyv néhány neuralgikus kérdéséről is szó esik majd, ahogyan az OFI által kiadott új általános és középiskolai történelmi atlaszok legfontosabb problémáiról is.

A program a Nyílt Társadalom Alapítvány támogatásával valósul meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://tankonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr818730160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása