Tankönyvekről diákoknak, tanároknak, szülőknek. Mindenkinek, aki iskolába jár vagy járt.

Tankönyvek

Tankönyvek

Kérdések a tankönyvválasztásról

2016. április 22. - paddington

A Történelemtanárok Egylete és partnerei, egy projekt keretein belül, néhány kérdésre várják a tanárok, szülők és diákok válaszait a tankönyvválasztással kapcsolatosan. A kérdések megválaszolása legfeljebb 2-3 percet vesz igénybe. A kérdőív nem kívánja a tankönyvválasztás folyamatát elemezni, csak arra keresi a választ önmagában a pedagógus illetve önmagában a kormány alkalmas-e a használandó tankönyvek kiválasztására, illetve egyszerűbb-e, ha csak kevesebb könyv közül lehet választani.

A kérdésekre válaszolni e-mail címe megadása után ezen a linken lehet: https://docs.google.com/forms/d/16g4Rjzn9ltJzpFHmB_52ERKNI05X8lc_BzMNtSnTNMk/viewform

Az e-mail cím megadása csak azért szükséges, hogy mindenki csak egy szavazatot adhasson le, azt a rendszer nem továbbítja a kérdőív készítőjének, így semmilyen célra nem használjuk fel.

Kérjük, mondja el véleményét a következő napokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://tankonyvek.blog.hu/api/trackback/id/tr918655598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása